ویزای شینگن

 

82023-SmallPic

شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ  :

  1. اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  4. روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
  5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
  7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی  .
  8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
  9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
  10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
  11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .
  12. چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت قرار داده می شود.

شما میتوانید با ویزای شنگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.

/ 1 نظر / 37 بازدید